Pünkösdi játék leírás


Játékszabály/ Részvételi feltételek

Pünkösdi Király keresés, kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Időpont: 2024. május 18. 10:00-18:00

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője:

Hévízi Vállalkozók EgyesületeA játék általános leírása:

A játékban játék felhívásokat teszünk közzé a szervező Facebook oldalán ( Hévízi Vállalkozók Egyesülete )


A játék következőképpen zajlik:

a Pünkösdi játék 2024. május 18. 10:00-18:00 

óráig tart Hévíz város területén, melyre 2-5 fős csapatok jelentkezhetnek.

Jelentkezés, a játékba való bekapcsolódás bármely állomáson lehetséges, ahol a menetlevél átvételével és kitöltésével tudja a részvételt elindítani.

Szükséges megadni a csapat nevét / fantázianevét, telefonszámos elérhetőségüket.

Összesen 13 állomást tudnak a résztvevők teljesíteni, melyeket pink színű lufik jelölik (állomások játék leírását lásd: állomások címszó alatt).

Az állomás sikeres teljesítését követően minden állomás Helló Hévízes matricát ragaszt a menetlevél saját állomását jelző területébe.

Menetlevelek leadási ideje: 2024.05.18 - 18 óráig a Erika Souvenir Üzletben.

A menetleveleket itt kell a résztvevőknek leadni, azok egy gyűjtőládába kerülnek, amiből történik a sorsolás.

Azok a csapatok, akik minimum 5 állomást teljesítettek apró ajándékot kapnak , akik pedig minimum 8 állomást teljesítettek megforgathatják a szerencsekereket és egy sorsoláson vesznek részt, melyen a

Fődíjak:

Vásárlási utalvány -Erika Souvenir felajánlása 

 Wellness belépő - ALina Apartmanház felajánlása 

 Ajándékcsomag - Hévízi Vállalkozók Egyesülete felajánlása 

 Torta - Sissy Kávézó és Fagylalktozó felajánlása


Főnyeremény sorsolás: 2024.05.18. 19:00

Főnyeremény sorsolás helyszíne: Hévíz Erzsébet királyné 2/a


Sorsolási bizottság: Kotora Pál, Kotora Erika, Mörkné Győrvári Henriette  A sorsolás befejezése után minden nyertes menetlevélen szereplő telefonszámot 3 munkanapon belül felhívunk, elvégezzük az adatfelvételt.

Amennyiben a nyertest bizonyíthatóan, többszöri telefonhívással sem sikerül elérni, a nyeremény a felajánló birtokában marad.


Elveszti a nyereményre szóló jogosultságát az a nyertes, aki a sorsolás után a neve és lakóhelye (város) nyilvánosságra hozatalához nem járul hozzá.


A nyertesek nevét és lakóhelyét város megnevezéssel a Hévízi Vállalkozók Egyesülete FB oldalán és HelloHévíz.com weboldalon a sorsolás lezárultát követően közzéteszi a szervező.


A nyeremények kézbesítése

A játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel a nyeremények átvétele, ill. igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.


A nyeremény átvétele lehet személyes vagy postai úton történő, a postai úton történő postázás elengedhetetlen feltétele a nyertes értesítési adatainak ( név, lakcím) pontos megadása. A Szervező a nyereményt egy alkalommal postázza.


A játékban való részvétel feltételei:


A játékban nem vehet részt:

Adózással kapcsolatos általános szabályok

A nyereményekkel kapcsolatos adóterheket a nyeremények felajánlóik viselik, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.

Az ezeken felül esetlegesen felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli ( ide tartozik pld. a nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség, telefonköltség stb.)

Adatvédelem

A résztvevők a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervezők a résztvevők személyes adatait és személyes jellegű információit (név, vezetéknév,cím,telefonszám,lakcím és e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, kezelje és felhasználja- időben nem korlátozottan- a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása, valamint marketingtevékenysége céljára. A résztvevők tudomásul veszik, hogy személyes adataiknak a fenti módon történő nyilvántartásához és felhasználásához való hozzájárulásuk önkéntes és bármikor kérhetik adataik törlését a nyilvántartásból.


Általános rendelkezések.

Játék leírása:

- A jelentkező megérkezésekor kitöltjük a menetlevelet, ha már másik helyszínen játszott, akkor elkérjük a menetlevelet.

- Megkérjük, hogy kövesse a Hello Hévíz facebook oldalát, hogy naprakész információhoz juthasson, és elmondjuk, hogy a sorsolás is ott lesz.

- A kihívás teljesítése után a Hello Hévíz matricát beragasztjuk a menetlevélbe.

- Tájékoztatjuk az állomásokról/útbaigazítást adunk.